Al nouălea târg de carte anarhist din Zagreb (5-7 aprilie 2013)


Al Nouălea Târg de Carte Anarhist din Zagreb va avea loc

în perioada 5-7 aprilie 2013

Târgul de Carte Anarhist din Zagreb (Anarhisticki sajam knjiga, ASK) este un eveniment anarhist anual care are ca scop să devină un proiect în curs de dezvoltare pe termen lung. Primele opt târguri de carte au mers bine, şi sperăm să aducem şi mai mult oameni în fiecare oameni în calitate de participanţi, editori, grupuri, proiecte – oricine este interesat în ceea ce are de oferit târgul de carte.

Pentru tot ce ţine de partea de discuţii, totul este deschis, la fel ca în fiecare an, astfel încât toate sugestiile, ideile, etc., sunt bine primite, precum şi textele pe care le consideraţi interesante pentru a fi dezbătute în continuare.

ASK are loc la Zagreb în fiecare primăvară, ca o resursă locală de cărţi anarhiste şi libertariene şi alte publicaţii. De asemenea, dorim să deschidem drumul către discuţii pe teme care sunt importante pentru mişcarea anarhistă sau comunitatea noastră locală.

Ideea pentru un astfel de târg de carte nu este una nouă, dar este bazată pe experienţa pozitivă de la alte târguri de carte anarhiste. In multe situaţii diferite, aceste târguri de carte s-au dovedit a fi evenimente importante şi spaţii de întâlnire atât la nivel local cât şi la nivel internaţional.

Acesta este motivul pentru care avem nevoie de ajutorul vostru; vino şi susţine acest eveniment cu solidaritate şi participare!

Dacă nu poţi participa la târgul nostru de carte, poţi lua în considerare să ne trimiţi câteva publicaţii gratuite, postere şi alte materiale. De asemenea, poţi trimite cărţi şi alte publicaţii pentru a fi vândute; vor organiza standuri pentru toţi cei care nu pot veni dar ar dori să-şi prezinte munca la târgul de carte. Contactează-ne la anarhisticki.sajam.knjiga@gmail.com pentru mai multe detalii, adresa unde să trimiţi chestii, etc.

Participare

Dacă vrei să ne ajuţi să organizăm târgul de carte şi să terminăm programul la timp, avem nevoie de tine să-ţi confirmi participarea pe cât mai curând posibil la adresa ask-zagreb@net.hr Intră în legătură cu noi şi spune-ne în ce mod ai dori să participi. Mai jos sunt câteva întrebări, şi salutăm orice informaţie suplimentară. De asemenea, spune-ne dacă ai nevoie de cazare. Există câteva alternative, dar avem nevoie de toate detaliile cât mai repede posibil.

Câteva din detaliile de care avem nevoie de la tine:

1. Întrebări pentru toţi oaspeţii care vin din afara Zagrebului:

– cum ai dori să participi?

– ai dori să ţi o prezentare, un atelier sau o discuţie la târgul de carte?

– ai nevoie de ajutor privind cazarea? (locurile gratuite pentru somn sunt limitate)

2. Dacă doreşti un stand:

– cât de mare doreşti să fie standul?

– ai nevoie de ajutor la standul tău?

– poţi ajuta cu costurile pentru târgul de carte? (acest lucru nu este o condiţie pentru a primi un stand; standurile sunt gratuite)

– avem nevoie de câteva informaţii de bază despre tine (un mod de a te contacta, ce cărţi/editori distribui; nu dorim o listă, ci informaţii scurte)

Poţi descărca afişul de aici, şi să vezi care este programul aici (care încă nu este gata; o vom actualiza cât de repede posibil)

ask-zagreb.org

sursa: http://en.contrainfo.espiv.net/2013/01/06/zagreb-ninth-anarchist-bookfair/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s